Într-Adevăr Rău Spanac Anghinare Dip
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Într-adevăr rău Spanac Anghinare Dip ar putea fi o rețetă uimitoare pentru a încerca. O porție conține 956 calorii, 44G de proteine, și 73G de grăsime. Pentru $ 5.95 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de usturoi prăjit, piper măcinat, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Anghinare Crab Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați inimile de anghinare, spanacul, crema de brânză, Brânza Asiago, brânza fontina și iaurtul grecesc împreună într-un bol. Se amestecă fulgii de ardei roșu, usturoiul tocat și ardeiul negru prin amestec; se întinde într-o farfurie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la cald, aproximativ 8 minute.