Înghețată în conuri crocante de ciocolată-nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata în conuri crocante de ciocolată-nucă de cocos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 10 și costă 89 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, ouă, înghețată dulche de leche și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, Conuri de înghețată Ricottan și ciocolată, și Conuri De Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Urmăriți un cerc de 6 inci pe 5 foi separate de hârtie pergament. Întoarceți foile și periați untul în interiorul rundelor și 1 inch dincolo de jantele trasate. Formați o foaie de folie de 12 inci într-un con lung de 6 inci. Înfășurați o altă foaie de folie în jurul conului pentru a netezi suprafața.
Într-un robot de bucătărie, procesați nuca de cocos până când este fină.
Adăugați zahărul, ouăle și 1 lingură de unt topit; procesați până când aluatul este combinat.
Transferați aluatul într-un castron.
Setați 1 din foile de pergament pregătite pe o foaie de copt. Puneți 1 1/2 linguri de aluat pe Runda cu unt. Folosind o spatulă offset, întindeți aluatul pe marginea cercului într-un strat subțire și uniform.
Coaceți tuile timp de 6 minute, sau până devin aurii peste tot.
Transferați imediat hârtia pergament pe o suprafață de lucru. Rulați cu grijă tuila în jurul conului de folie de aluminiu, presându-l într-o formă de con; lăsați să se răcească timp de 1 până la 2 minute înainte de a scoate conul de folie din interiorul tuilei. Repetați cu aluatul rămas, folosind fiecare bucată de hârtie pergament de două ori și untând rundele între loturi.
Folosind o perie mică de patiserie, acoperiți interiorul fiecărui con cu ciocolată topită.
Periați marginea exterioară a conului cu o bandă de 1/2 inch de ciocolată topită.
Transferați conurile pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de ceară și răciți până se fixează. Umpleți cu linguri de înghețată și serviți imediat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "