Înghețată Vegană Cu Banane Și Nucă De Cocos
Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $3.02 pe portie. O porție conține 1343 calorii, 8g de proteine, și 53G de grăsime. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de banane, sirop de porumb, ulei de cocos virgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, Smoothie cu ananas și cremă de nucă de cocos (vegan, GF) , și Înghețată De Lavandă Vegană.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pur și simplu banane și suc de lămâie până când nu rămân bulgări. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați încet nucă de cocos, sirop de porumb, ulei de cocos, rom și sare în fluxuri lente.
Se strecoară amestecul într-un castron sau recipient și se apasă pe suprafață cu folie de plastic, astfel încât amestecul să nu fie expus la aer. Se dă la frigider până se răcește foarte mult, 3 până la 4 ore, apoi se amestecă în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Se transferă într-un recipient etanș și se răcește la congelator timp de 3 ore înainte de servire.
Lăsați înghețata să stea pe tejghea timp de 10 minute înainte de a scoate.