Înghețată Tropicală Cu Rom-Caramel
Rum-Caramel Tropical Sundaes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 253 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de banane, topping de înghețată de caramel, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Înghețată Cu Fructe Tropicale, Înghețată Cu Banane Și Caramel, și Înghețată De Ananas-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, amestecați toppingul de înghețată și romul. Gatiti la foc mediu 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand toppingul este topit si amestecul este neted.
Tăiați fiecare felie de Ananas în 6 pene. Curățați bananele; tăiați în diagonală în felii groase de 1/2 inch. Amestecați ușor ananasul și bananele în amestecul de topping. Gatiti la foc mediu aproximativ 2 minute, amestecand usor, pana cand fructele se incalzesc bine.
În fiecare vas de desert, lingură 1/2 cană înghețată. Completați fiecare cu amestec de fructe.