Înghețată Proaspătă De Smochine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata proaspătă de smochine. O porție conține 728 calorii, 4G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smochine, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată Cu Brânză De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele tulpinii dure din smochine, apoi tăiați fiecare smochină în 8 bucăți.
Puneți smochinele într-o cratiță medie, nereactivă, cu apă și curățați lămâia direct în cratiță. Acoperiți și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când smochinele sunt fragede, 8 până la 10 minute.
Scoateți capacul, adăugați zahărul și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când smochinele au o consistență asemănătoare gemului.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Odată răcit, purificați pasta de smochine într-un blender sau robot de bucătărie cu smântâna și sucul de lămâie. Gustați, apoi adăugați mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Răciți bine amestecul, apoi congelați-l în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.