Înghețată Proaspătă De Piersici
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Înghețata proaspătă de piersici ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 206 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, sare, conserve de piersici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Înghețată Proaspătă De Piersici, Înghețată Proaspătă De Piersici, și Înghețată Proaspătă De Piersici.
Instrucțiuni
Combinați 3/4 cană de zahăr, gălbenușuri de ou și ou întreg într-un castron mediu. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați semințe, păstăi și jumătate și jumătate în cratiță. Se încălzește la foc mediu-mare 8 minute sau până când amestecul începe să se aburească. Nu fierbeți. Se amestecă încet în amestecul de ouă. Reveniți la cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând constant, 10 minute sau până când amestecul se acoperă cu spatele unei linguri.
Bateți în unt și smântână.
Se lasă să se răcească și se răcește 8 ore.
Aruncați piersicile cu restul de 1/2 cană de zahăr și sare; lăsați să stea cel puțin 30 de minute într-un vas de sticlă sau inoxidabil.
Puree piersici și conserve de piersici într-un blender până când sunt bine combinate, dar nu complet netede.
Combinați amestecurile de piersici și cremă și congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.