Înghețată Proaspătă De Piersici

Înghețată Proaspătă De Piersici
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Înghețata proaspătă de piersici ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 206 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, sare, conserve de piersici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Înghețată Proaspătă De Piersici, Înghețată Proaspătă De Piersici, și Înghețată Proaspătă De Piersici.

Instrucțiuni

1
Combinați 3/4 cană de zahăr, gălbenușuri de ou și ou întreg într-un castron mediu. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați semințe, păstăi și jumătate și jumătate în cratiță. Se încălzește la foc mediu-mare 8 minute sau până când amestecul începe să se aburească. Nu fierbeți. Se amestecă încet în amestecul de ouă. Reveniți la cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând constant, 10 minute sau până când amestecul se acoperă cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Bateți în unt și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se lasă să se răcească și se răcește 8 ore.
4
Aruncați piersicile cu restul de 1/2 cană de zahăr și sare; lăsați să stea cel puțin 30 de minute într-un vas de sticlă sau inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Puree piersici și conserve de piersici într-un blender până când sunt bine combinate, dar nu complet netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Combinați amestecurile de piersici și cremă și congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista