Rețeta de înghețată Peach Cobbler este gata în aproximativ 11 ore și 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Acest desert are 334 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 53 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, suc de lămâie, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Peach Cobbler, Cizmar De Piersici Cu Cremă De Brânză, și Biscuiți Clasici Cu Cremă Și Gem De Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți frișcă, lapte, 1/2 cană de zahăr granulat,sare și boabe de vanilie (dacă utilizați 1 linguriță de vanilie, nu adăugați aici) neacoperite la foc mic la foc mediu. Se fierbe aproximativ 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Budincă Instantă De Lămâie
Bomboane De Napolitană Necco
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute. (Acest timp în picioare va infuza crema cu aromă de vanilie; săriți-l dacă nu folosiți fasole de vanilie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare Nu
3
Scoateți și aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
4
Într-un castron mediu, bateți 1/3 cană de zahăr granulat și gălbenușurile de ou cu sârmă 3 minute sau până când gălbenușurile se luminează până la galben lămâie. Se amestecă aproximativ 1 cană de amestec de smântână caldă în gălbenușuri de ou și se bate cu biciul de sârmă pentru a se combina. Repetați cu o altă cană de amestec de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare Nu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați amestecul de gălbenuș la amestecul de smântână rămas în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Se amestecă în mod constant cu spatula de cauciuc, asigurându-vă că pentru a racla partea de jos a tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se încălzește la foc mediu 10 până la 15 minute sau până când amestecul se îngroașă ușor și acoperă spatele lingurii metalice. (Nu fierbeți sau supraîncălziți amestecul, deoarece ouăle se vor coagula.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
8
Se toarnă într-un castron mediu, folosind o strecurătoare dacă există bulgări. (Dacă folosiți 1 linguriță de vanilie în loc de fasole de vanilie, adăugați-o acum.) Acoperiți cu folie de plastic, împingând folia pe suprafața cremă pentru a preveni formarea filmului. Se răcește la temperatura camerei 15 minute. Refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Puneți vasul pentru fabricarea înghețatei în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
(Dacă utilizați piersici congelate, săriți pasul 4.) În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți 2 litri de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
11
Adăugați piersici proaspete și lăsați-le să se rotească în apă 30 de secunde. Folosiți o lingură sau o strecurătoare pentru a îndepărta piersicile și aruncați imediat într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Îndepărtați pielea de pe piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
13
Tăiați piersicile în jumătate și răsuciți pentru a separa jumătățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
14
Scoateți și aruncați gropile.
15
Tăiați fiecare jumătate de piersică în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
16
În bolul robotului de bucătărie, pulsați piersicile, sucul de lămâie și restul de 1/2 cană de zahăr granulat până când piersicile sunt tocate aproximativ, dar nu curățate (vizați un sos de piersici grosolan). Se amestecă vodca dacă se folosește. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni de piersici tocate. Piersici tocate la frigider până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Pentru Ungerea Insertului
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
17
Așezați vasul mare în congelator cu cel puțin 1 oră înainte de a amesteca înghețata. Strecurați piersicile răcite și colectați orice suc acumulat într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, Moale
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
18
Combinați lichidul de piersici cu amestecul rece de cremă de înghețată și amestecați bine. Dați la frigider piersicile scurse până când este nevoie. Înghețați crema în aparatul de înghețată urmând instrucțiunile producătorilor până când este groasă (cum ar fi înghețata cu servire moale). Răsturnați înghețata de la aparatul de înghețată în vasul rece. Adăugați rapid piersici tocate; amestecați ușor până când piersicile sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, Moale
1 Gumă Mare Portocalie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Roșii De Soare Nu
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
19
Partea superioară netedă a înghețatei plate și acoperă direct cu folie de plastic. Acoperiți partea superioară a bolului cu mai multă folie de plastic și apoi cu folie. Congelați înghețata 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, Moale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
20
Încălziți cuptorul la 177°.tapetați tigaia de 15x10x1 inci cu hârtie pergament de gătit; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
21
În bolul robotului de bucătărie, pulsați toate ingredientele de topping de 8 ori sau până când nucile și untul sunt bine amestecate și sfărâmicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
22
Întindeți firimiturile uniform pe pergament în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
23
Coaceți 8 minute și apoi amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
24
Coaceți cu 8 minute mai mult sau până când firimiturile sunt aurii și crocante. Nu lăsați firimiturile să ardă. Ar trebui să existe niște firimituri mari și unele mici; rupeți unele dintre bucățile mai mari, dacă este necesar. Se răcește complet tigaia pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
25
Înainte de servire, scoateți înghețata din congelator și puneți-o la frigider aproximativ 30 de minute pentru a se înmuia. Pentru a servi, scoateți înghețata în boluri de servire și presărați cu topping. Înghețata poate fi păstrată bine acoperită până la 1 săptămână.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.