Înghețată Mexicană De Ciocolată
Înghețată de ciocolată mexicană ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 351 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 6 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, bețișoare de scorțișoară, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele. Într-un 4-qt. cratiți la foc mediu, aduceți smântână, lapte, ciocolată mexicană, ciocolată neîndulcită, bețișoare de scorțișoară și semințe de vanilie și păstăi la foc mic.
Îndepărtați amestecul de cremă de pe foc și lăsați să se absoarbă 20 de minute. Între timp, puneți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea în vasul unui mixer în picioare și bateți la viteză medie-mare până când amestecul de ouă este gros și galben pal, 2 până la 3 minute.
Întoarceți amestecul de cremă la foc mediu și aduceți doar la foc mic.
Se ia de pe foc și se toarnă printr-o strecurătoare într-un castron curat; aruncați bețișoarele de scorțișoară și păstaia de vanilie. Cu mixerul care rulează la viteză medie, se toarnă 1/2 cană amestec de cremă în amestec de ouă. Stropiți încet amestecul de cremă rămas, continuând să amestecați pe măsură ce mergeți.
Se toarnă această cremă în cratiță. Reveniți la aragaz și gătiți la foc mic până la mediu-mic, amestecând cu o lingură de lemn, până când crema se îngroașă puțin și ajunge la 170 pe un termometru.
Se toarnă cremă într-un castron și se pune într-o baie de gheață (un castron mai mare cu gheață și apă rece).
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional, 10 minute. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Congelați crema într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un recipient de plastic etanș și congelați până la întărire, cel puțin 5 ore.