Înghețată Mexicană De Ciocolată

Înghețată Mexicană De Ciocolată
Înghețată de ciocolată mexicană ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 351 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 6 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, bețișoare de scorțișoară, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele. Într-un 4-qt. cratiți la foc mediu, aduceți smântână, lapte, ciocolată mexicană, ciocolată neîndulcită, bețișoare de scorțișoară și semințe de vanilie și păstăi la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
VanilieVanilie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
SemințeSemințe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Îndepărtați amestecul de cremă de pe foc și lăsați să se absoarbă 20 de minute. Între timp, puneți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea în vasul unui mixer în picioare și bateți la viteză medie-mare până când amestecul de ouă este gros și galben pal, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
3
Întoarceți amestecul de cremă la foc mediu și aduceți doar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
4
Se ia de pe foc și se toarnă printr-o strecurătoare într-un castron curat; aruncați bețișoarele de scorțișoară și păstaia de vanilie. Cu mixerul care rulează la viteză medie, se toarnă 1/2 cană amestec de cremă în amestec de ouă. Stropiți încet amestecul de cremă rămas, continuând să amestecați pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Se toarnă această cremă în cratiță. Reveniți la aragaz și gătiți la foc mic până la mediu-mic, amestecând cu o lingură de lemn, până când crema se îngroașă puțin și ajunge la 170 pe un termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SobaSoba
6
Se toarnă cremă într-un castron și se pune într-o baie de gheață (un castron mai mare cu gheață și apă rece).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional, 10 minute. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Congelați crema într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
9
Transferați într-un recipient de plastic etanș și congelați până la întărire, cel puțin 5 ore.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista