Înghețată Italiană Crema
Înghețată italiană Creman ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 262 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, smântână grea, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scorțișoară Gelato: Înghețată Italiană Bogată, Helado de Ma și crema (înghețată de porumb-Creman), și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele și smântâna într-o cratiță mare și se încălzește ușor, amestecând ocazional, până când amestecul începe să se aburească, dar nu fierbe.
Între timp, bateți gălbenușurile într-un castron rezistent la căldură până se omogenizează.
Adăugați zahărul și sarea și bateți până devin palide și ușor pufoase. Treptat și încet, turnați laptele fierbinte în amestecul de ouă în timp ce bateți continuu pentru a preveni amestecarea ouălor. Întoarceți amestecul în cratiță și puneți-l la foc mic, amestecând frecvent până când crema acoperă subțire spatele unei linguri de lemn. Nu lăsați să fiarbă.
Se toarnă înapoi în vas și se lasă deoparte aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, până se răcește la temperatura camerei. Pentru o răcire mai rapidă, umpleți o chiuvetă pe jumătate cu apă rece și gheață și puneți vasul cu amestec în ea timp de 20 de minute. Nu puneți niciodată amestecul fierbinte în frigider.
Odată răcit, acoperiți amestecul și dați-l la frigider, ideal peste noapte, dar cel puțin timp de 6 ore, până când este răcit complet (cel puțin 40 de litri f).
Se toarnă amestecul răcit într-o mașină de înghețată și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului. Dacă faceți manual, consultați instrucțiunile din postarea anterioară.
Când baterea este finalizată, folosiți o lingură sau o spatulă pentru a răzui înghețata într-un recipient rezistent la congelator, cu capac. Congelați până când atinge textura corectă de scoopare (cel puțin 2 ore).
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.