Mochan Espresso inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 290 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este perfect pentru Vara. Un amestec de zahăr, frișcă grea, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mocha-Plăcintă Cu Cremă Espresso, Înghețată Espresso Mochan, și Placinta de Mocha cu frisca Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați smântâna grea, laptele integral, zahărul, espresso-ul și siropul de ciocolată într-un bol până când zahărul este dizolvat. La frigider până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
1 Cană Alune Măcinate Fin
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Turnați amestecul răcit într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului până când ajunge la consistența "servirii moi". Se amestecă migdalele și ciocolata neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
3
Serviți înghețată moale sau transferați înghețată într - un recipient din plastic acoperit cu un litru sau doi litri; acoperiți suprafața cu folie de plastic și sigilați. Pentru cele mai bune rezultate, înghețata trebuie să se coacă la congelator cel puțin 2 ore sau peste noapte.