Înghețată Dublă De Ciocolată-Zmeură
Sundaes dublu de ciocolată-zmeură este un fără gluten desert. Această rețetă face 5 porții cu 389 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, zahăr brun, suc de zmeură de afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Înghețată Dublă Cu Căpșuni Și Ciocolată, Cupcakes umplute cu zmeură dublă cu ciocolată cu Ganache de ciocolată, și Tort Dublu De Zmeură Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți migdalele într-o tigaie medie la foc mediu-mic, agitând până când nucile sunt parfumate și prăjite, aproximativ 8 minute.
Lasă migdalele să se răcească, apoi toacă grosier.
Topiți untul în aceeași tigaie; adăugați zahăr brun și suc de lămâie și gătiți, amestecând constant cu o furculiță, până se topește și se omogenizează.
Adăugați suc de afine-zmeură și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la jumatate, scoateti de pe foc si adaugati zmeura. Se amestecă ușor timp de 1 până la 2 minute, până când boabele sunt calde și sosul se răcește ușor.
Scoateți înghețata în boluri de înghețată sau pahare parfait, sos de lingură deasupra și presărați migdale prăjite și așchii de ciocolată.