Înghețată de vanilie maltată cu arahide fragile și bucăți de ciocolată cu lapte
Această rețetă servește 2. Dacă $2.54 pe portie se încadrează în bugetul dvs., malț Vanillan înghețată cu arahide fragile și bucăți de ciocolată cu lapte ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 1404 calorii, 25g de proteine, și 110g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați arahide fragile, smântână grea, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Înghețată vanillan malțată cu bucăți de arahide fragile și ciocolată cu lapte, Înghețată De Ciocolată Cu Lapte Malț M & M, și Înghețată De Ciocolată Cu Lapte Malț pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile doar pentru a le rupe, apoi amestecați laptele praf malț. Pune deoparte.
Într-o cratiță grea nereactivă, amestecați smântâna, laptele, zahărul și sarea și puneți tigaia la foc mediu-mare. Când amestecul se apropie de un foc mic, reduceți căldura la mediu.
Scoateți cu grijă aproximativ 1/2 cană din amestecul de smântână fierbinte și, amestecând constant ouăle, adăugați smântâna în castron cu gălbenușurile de ou. Repetați, adăugând încă 1/2 cană de smântână fierbinte în vasul cu gălbenușurile. Folosind o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură, amestecați smântâna în cratiță în timp ce turnați încet amestecul de ouă și smântână din vas în tigaie.
Gatiti amestecul cu grija la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa, acoperiti spatele unei spatule si pastrati o cale clara atunci cand treceti degetul peste spatula, cu 1 pana la 2 minute mai mult.
Strecurați baza printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un recipient curat. Puneți recipientul într-o baie cu apă cu gheață, spălați-vă spatula și folosiți-l pentru a amesteca baza ocazional până când este rece.
Scoateți recipientul din Baia de apă cu gheață, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați baza timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Adăugați vanilia la baza răcită și amestecați până se omogenizează.
Congelați mașina de înghețată conform instrucțiunilor producătorului și puneți recipientul pe care îl veți folosi pentru a depozita înghețata în congelator.
Adăugați ciocolata cu lapte și arahidele fragile în ultimul minut sau cam așa ceva de agitare sau împăturiți-le cu mâna după ce înghețata iese din mașină. Savurați imediat sau, pentru o înghețată mai fermă, transferați într-un recipient și congelați cel puțin 4 ore.
Retipărit cu permisiunea conurilor Sweet Cream & Sugar: 90 de rețete pentru a-ți face propria înghețată și delicii congelate de la Bi-Rite Creamery de Kris Hoogerhyde, Anne Walker și Dabney Gough, copyright circulator201
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.KRIS HOOGERHYDE și ANNE WALKER au deschis aclamata cremă Bi-Rite în 200
O veterană a industriei alimentare, Kris și-a găsit chemarea ca brutar care lucra cu Anne la restaurantul 42 Degrees din San Francisco. Cariera Annei s-a întins pe mai mult de două decenii ca bucătar de patiserie la unele dintre cele mai bune restaurante din San Francisco, inclusiv Cypress Club, Stanford Court Hotel și Slow Club. DABNEY GOUGH este absolvent al Academiei culinare din California și contribuie la gătitul fin.