Înghețată de vanilie cu sos de arțar-nuc
Înghețata Vanillan cu sos de arțar-nuc este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 635 calorii, 10g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, sare, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Înghețată Vanillan cu sos de arțar-nuc, Înghețată De Vanilie Chai, și Plăcintă Cu Cremă De Arțar-Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți siropul de arțar și sarea într-o cratiță medie grea la foc mediu până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute (nu amestecați).
Adăugați 1/2 cană de înghețată și bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Se amestecă nucile. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți la foc mic, amestecând des.) Scoateți înghețata rămasă în boluri. Puneți sosul și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.