Înghețată De Sparanghel
Înghețata de sparanghel este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 1 porție. Pentru $10.32 pe portie, această rețetă acoperă 74% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1126 calorii. Această rețetă este plăcută de 38 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți lapte, gălbenușuri de ou, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Dovleac Fără Putină.
Instrucțiuni
Tăiați partea superioară de 2 până la 3 inci de la fiecare tulpină de sparanghel; rezervați fundul pentru o altă utilizare.
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați blaturile de sparanghel și gătiți până la verde strălucitor, 2 până la 3 minute.
Se scurge și se scufundă în apa cu gheață, apoi se scurge bine și se transferă într-un blender; pus deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron mediu.
Încălziți laptele și smântâna într-o cratiță la foc mediu până fierbe.
Se ia de pe foc și se adaugă treptat amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți tigaia la foc și gătiți, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi lingura și un termometru înregistrează 170 de grade F, aproximativ 10 minute (nu lăsați crema să fiarbă).
Transferați crema în blender cu sparanghelul și piureul până se omogenizează, 1 până la 2 minute. Se răcește complet, apoi se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine.
Congelați crema de sparanghel într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Folosiți două linguri pentru a modela înghețata în quenelles (linguri în formă ovală).