Înghețată de porumb dulce și zmeură neagră

Înghețată de porumb dulce și zmeură neagră
Această rețetă servește 2 și costă 3,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1305 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați sos de zmeură, amidon de porumb, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: trompete negre si porumb dulce in sos de crema de tarhon, Înghețată De Zmeură Neagră, și Înghețată De Zmeură Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați fructele de pădure și zahărul într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Continuați fierberea, amestecând ocazional, până când ajunge la 220 F (5 până la 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați să se răcească ușor, apoi forțați printr-o sită pentru a îndepărta semințele. (Sau lăsați câteva semințe acolo doar pentru a dovedi că ați reușit.) Refrigerați până la rece înainte de utilizare.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Înghețată de porumb dulce: feliați sâmburii din știuletul de porumb, apoi "mulgeți" știuletul răzuindu-l cu spatele cuțitului pentru a extrage lichidul; rezervați sâmburii și lichidul. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se amestecă aproximativ 2 linguri de lapte cu amidonul de porumb într-un castron mic pentru a face o suspensie netedă. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți crema de brânză și sarea într-un castron mediu până se omogenizează. Umpleți un castron mare cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Combinați laptele rămas, smântâna, zahărul, porumbul și sucurile și siropul de porumb într-o cratiță de 4 litri, aduceți la fierbere la foc mediu-mare și fierbeți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Scoateți din căldură și forțați amestecul printr-o sită într-un castron, lăsând în urmă "cazurile" de porumb. Întoarceți amestecul în cratiță și amestecați treptat în suspensia de amidon de porumb. Se aduce înapoi la fierbere la foc mediu-mare și se gătește, amestecând cu o spatulă rezistentă la căldură, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se ia de pe foc. 
9
Bateți treptat amestecul de lapte fierbinte în crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se toarnă amestecul într-o pungă de congelator Ziploc de 1 galon și se scufundă punga sigilată în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
11
Lăsați să stea, adăugând mai multă gheață după cum este necesar, până la rece, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
12
Se toarnă baza de înghețată în recipientul înghețat și se rotește până devine groasă și cremoasă. Împachetați înghețata într-un recipient de depozitare, alternând-o cu straturi de sos de zmeură neagră și terminând cu o lingură de sos; nu amestecați. Apăsați o foaie de pergament direct pe suprafață și sigilați cu un capac etanș. Congelați în cea mai rece parte a congelatorului până când este ferm, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate12
Revista