Înghețată De Piersici

Înghețată De Piersici
Inghetata de piersici ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 369 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de extract de nucă de cocos, banană, extract de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Căpșuni Paleo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați toate ingredientele în vasul procesorului alimentar; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se servește imediat sau se congelează, acoperit, într-un recipient etanș la congelator până când este gata de servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista