Înghețată De Lună Albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Blue Moon. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 393 calorii, 4G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, colorant alimentar cu gel, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blue Moon Cocktail, Aperitive Blue Moon, și Pui De Lună Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu bateți ușor gălbenușurile de ou cu 1/4 cană de zahăr și lăsați-le deoparte.
Într-o cratiță medie adăugați smântână, lapte și zahăr rămas.
Șoptind ocazional, încălziți amestecul la foc mediu mic până când încep să se formeze bule de-a lungul marginilor tigaiei.
Se ia de pe foc și se adaugă amestecul de smântână încălzit la ouă câte o lingură în timp ce se bate constant pentru a tempera ouăle.
Odată ce amestecul de cremă și ouăle au fost combinate, reveniți în cratiță și încălziți la mediu scăzut până când amestecul se acoperă din spate a unei linguri sau a unei spatule și linia trasată cu un deget lasă o urmă distinctă.
Amestecul trebuie să înregistreze 170 de la 175 de la 175 de la 15 la 175 de la f, nu permiteți supraîncălzirea amestecului.
Se toarnă crema într-un castron mediu și se amestecă amestecul de budincă de vanilie până se încorporează bine.
Bateți în aromă de zmeură, ulei de lămâie și extract de vanilie până se încorporează bine. Puneți vasul peste o baie de gheață.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de 1 oră, amestecând ocazional, apoi se acoperă și se dă la frigider încă 2 ore sau până peste noapte până se răcește complet. Putinei cremă refrigerată în conformitate cu instrucțiunile producătorului de înghețată.
Transferați înghețata într-un castron sau recipient care va conține 1 litru. Acoperiți și congelați timp de cel puțin 3 ore pentru a seta complet.