Înghețată De Lavandă-Afine
Lavanda-afine inghetata este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 163 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Înghețată Vegană De Lavandă, Înghețată Cu Gem De Lavandă Cu Afine, și Plăcintă Cu Cremă De Lavandă Cu Afine.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu-mare, amestecați afine, zahăr și 1/2 cană de apă până când fructele de pădure încep să apară, 4 până la 5 minute.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină așezată peste un bol.
Se toarnă afine într-un blender. Întoarceți siropul de fructe de pădure în tigaie.
Adăugați lavanda în sirop și amestecați la foc mediu până când siropul este infuzat cu aromă, aproximativ 5 minute. Se strecoară în blender, apăsând pentru a extrage lichid. Aruncați lavanda.
Adăugați scorțișoară și vanilie în blender; învârtiți până când amestecul este neted.
Se toarnă într-un castron, se cuibărește în apă cu gheață și se amestecă des până se răcește, aproximativ 15 minute. Se amestecă jumătate și jumătate.
Se toarnă amestecul răcit într-un aparat de înghețată (1 1/2-qt. sau capacitate mai mare). Înghețați conform instrucțiunilor producătorului până când este suficient de ferm pentru a scoate.
Serviți sau transferați într-un recipient și congelați, etanș, până la 1 săptămână.