Înghețată De Gogoși Cu Cidru De Mere
Înghețata de gogoși de cidru de mere este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 46 de cenți pe porție. 230 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați buzduganul, laptele, smântâna grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Găuri De Gogoși De Cidru De Mere, Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere, și Brioșe Cu Gogoși Cu Cidru De Mere.
Instrucțiuni
Într-o cratiță largă și grea, reduceți cidrul de mere la foc mediu la 1/2 cană. Pune deoparte.
Într-o a doua cratiță, amestecați gălbenușurile de ou, zahărul, sarea și buzduganul, apoi amestecați încet smântâna și laptele până se omogenizează. Se amestecă siropul de cidru redus. Aduceți la o flacără medie-mică și gătiți cremă până când acoperă spatele unei linguri, dar un deget glisat lasă o linie curată. Se amestecă bourbonul, apoi se strecoară într-un recipient etanș și se răcește peste noapte.
A doua zi, amestecați înghețata conform instrucțiunilor producătorului. În ultimul minut de agitare, adăugați gogoși.
Transferați la congelator timp de 4 până la 6 ore sau până când este ferm.