Înghețată De Fistic Cu Petale De Trandafir

Înghețată De Fistic Cu Petale De Trandafir
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Înghețata de fistic cu petale de trandafir ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 424 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați coloranți alimentari, cremă jumătate și jumătate, apă de trandafir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 28%. Încercați Gulkand (gem de petale de trandafir) înghețată, Gatiti cartea: inghetata cu petale de trandafir, și Miere De Petale De Trandafir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți petalele de trandafir în apă rece și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
2
Așezați 2/3 cană de petale de trandafir într-o cratiță cu smântâna grea, jumătate și jumătate smântână și 1/3 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se pune la foc mediu și se aduce amestecul la foc mic, amestecând constant.
4
Scoateți din căldură și lăsați crema și petalele de trandafir să se absoarbă timp de aproximativ 30 de minute. Dacă preferați, întindeți petalele de trandafir folosite. Puneți restul de 1/3 cană de petale de trandafir nefierte deoparte pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Întindeți nucile de fistic pe o foaie de copt și coaceți până se prăjesc ușor și parfumate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Pregătiți o baie de apă cu gheață pentru răcirea rapidă a amestecului de înghețată: puneți un castron mare în chiuvetă și umpleți cu cuburi de gheață și suficientă apă pentru a lăsa cuburile să înceapă să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De înghețatăAmestec De înghețată
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Așezați o strecurătoare peste un bol de 2 litri și puneți-l în baia de gheață. Pregătiți baia de apă cu gheață și bolul în timp ce faceți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Așezați gălbenușurile de ou și 1/3 cană de zahăr într-un bol de amestecare și bateți gălbenușurile și zahărul până când sunt groase și galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Așezați cratița cu crema parfumată de trandafir înapoi la foc mediu-mic și aduceți aproape la foc mic, amestecând constant. Turnați treptat aproximativ o ceașcă de cremă de trandafir fierbinte în gălbenușurile de ou, amestecând constant. Repetați cu crema fierbinte rămasă. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți, amestecând constant, până când amestecul este neted, îngroșat și acoperă spatele unei linguri, încă aproximativ 5 minute. Când amestecul este doar îngroșat, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Turnați crema fierbinte prin strecurătoare în vasul răcit din Baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
13
Se amestecă amestecul de înghețată timp de aproximativ 2 minute pentru a preveni aglomerarea și se amestecă în apa de trandafir. Începeți cu 1 linguriță de aromă și adăugați mai mult după gust, până la 2 sau mai multe linguri. Se amestecă colorantul alimentar, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Amestec De înghețatăAmestec De înghețată
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
14
Așezați o foaie de folie de plastic pe suprafața amestecului de înghețată, stoarcând orice buzunare de aer. Se răcește amestecul de înghețată timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De înghețatăAmestec De înghețată
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
15
Așezați amestecul de înghețată răcit într-un congelator pentru înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. Când înghețata este înghețată moale, scoateți-o într-un recipient acoperit și amestecați petalele de trandafir rămase și fisticul pentru a le combina. Congelați, acoperiți, timp de câteva ore pentru a se întări înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De înghețatăAmestec De înghețată
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista