Înghețată De Cireșe-Trandafir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Cherry-Rose. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 117 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Cap la magazin și ridica plantat migdale, 1/ qt. vanillan inghetata, petale de trandafir, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cherry Vanilla Rose Cremă Italiană Soda, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti 1/2 cana de apa si zahar in 4-qt. cratiță la foc mediu-mare 1 până la 2 min. sau până când zahărul este complet dizolvat, amestecând ocazional cu lingura de lemn. Se aduce la fierbere; gatiti 7 min. sau până se îngroașă ușor. (Nu se amestecă.) Amestecați nucile; gătiți 6 până la 9 min. sau până când nucile sunt acoperite uniform cu glazură, amestecând constant. (Glazura va apărea uscată.) Gatiti si amestecati 1-3 min. sau până când glazura se topește și se caramelizează.
Se ia de pe foc; amestecați imediat 1 lingură. bea amestec.
Se întinde pe foaia de copt acoperită cu folie; rece. Break în clustere. Rezervați 1/3 ceașcă de nuci pentru garnitură.
Între timp, aduceți apa rămasă la fiert.
Se toarnă peste petale în castron mic;lasa sa stea 10 min. Se amestecă amestecul de băuturi rămas.
Se amestecă petalele nedesenate și ciorchinii de nuci rămași în înghețată într-un castron mare până se amestecă bine. Lingura în tigaie pâine 9x5-inch. Înghețați 2 ore. Desfaceți desertul chiar înainte de servire.
Se serveste acoperit cu bici rece și clustere de nuci rezervate.