Înghețată De Ciocolată

Inghetata de ciocolata necesita aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 1049 calorii, 18g de proteine, și 90g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin pentru Vara. Vă este adus prin simple rețete. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 237 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, smântână grea, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Fără înghețată-producător de Caramel sărat, Bourbon, unt de nuci și înghețată cu bucăți de ciocolată, Ben & Jerry ' s Chocolate Ice Cream – puteți avea înghețată bogată de ciocolată acasă, și Înghețată Chunky Monkey (înghețată Bananan cu nuci și bucăți de ciocolată) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata: topiți ciocolata într-un cazan dublu (puteți folosi un cazan dublu improvizat așezând un vas metalic peste o cratiță mică cu apă clocotită, pur și simplu nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Adăugați apă clocotită, pudră de cacao, jumătate din zahăr: când ciocolata s-a topit, transferați într-o cratiță de dimensiuni medii, cu fundul greu, transformați focul la mediu scăzut și adăugați apa clocotită, pudra de cacao și jumătate din zahăr.
Bateți energic până nu există bulgări.
Finalizați prepararea amestecului de ciocolată:
Adăugați laptele, 1 cană de smântână, zahărul rămas, cafeaua instant (dacă se folosește) și sarea pe baza de ciocolată și bateți energic până se încorporează complet, apoi folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Când baza de ciocolată este netedă, puneți oala la foc mediu și cald, amestecând ocazional, până când baza începe să se aburească.
Bateți gălbenușurile într-un castron de dimensiuni medii. Odată ce baza de ciocolată s-a încălzit până la punctul de a fi aburită, temperați ouăle turnând încet o parte din baza fierbinte în ouă, în timp ce bateți ouăle energic pentru a le împiedica să se gătească.
După ce ați încorporat aproximativ jumătate din bază cu ouăle, turnați amestecul de ouă înapoi în tigaie cu restul bazei de ciocolată și amestecați pentru a combina.
Încălziți baza până începe să se îngroașe, scoateți-o de pe foc, adăugați smântână răcită: coborâți focul la mediu și încălziți baza până ajunge la 170 de grade F. În acest moment baza se va îngroșa ușor și va deveni din nou aburită.
Se amestecă ceașca rămasă de smântână rece, pentru a preveni gătirea ulterioară.
Se toarnă baza de ciocolată printr-o strecurătoare de plasă într-un castron pentru a strecura orice solide sau caș și se pune vasul într-o baie de gheață pentru a accelera răcirea. Se amestecă vanilia.
Se răcește complet baza: Se răcește baza de înghețată timp de câteva ore, de preferință peste noapte, până se răcește complet. (Pentru a accelera acest proces, puteți pune baza de înghețată, încă în vasul său în baia de gheață, la congelator timp de o oră, amestecând la fiecare 20 de minute.)
Proces în ice cream maker: putinei în aparatul de înghețată în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Dacă vă place înghețata moale, mâncați imediat. În caz contrar, transferați-l într-un recipient congelator și puneți-l la congelator pentru câteva ore pentru a se întări.
Rețineți că înghețata poate fi destul de dură atunci când o scoateți pentru prima dată din congelator, așa că poate doriți să o lăsați să stea câteva minute pentru a se înmuia înainte de a încerca să scoateți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețata de ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "