Înghețată de brânză de capră cu cireșe roșii prăjite
Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1447 calorii. Această rețetă servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți la îndemână sare de mare, cireșe prăjite, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Înghețată de brânză de capră cu cireșe roșii prăjite, Înghețată Prăjită Cu Smochine Și Brânză De Capră, și Brie de capră la cuptor cu cireșe prăjite Balsamic.
Instrucțiuni
Pentru cireșele prăjite: Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Combinați cireșele, zahărul și amidonul de porumb într-un vas de copt pătrat de 9 inci, aruncând pentru a amesteca. Prăjiți timp de 30 până la 45 de minute, până când sucurile sunt îngroșate și bulbucate, amestecând la fiecare 15 minute.
Se lasă să se răcească complet, apoi se răcește la frigider.
Se amestecă aproximativ 2 linguri de lapte cu amidonul de porumb într-un castron mic pentru a face o suspensie netedă.
Bateți brânza de capră, crema de brânză și sarea într-un castron mediu până se omogenizează. Umpleți un castron mare cu gheață și apă.
Combinați laptele rămas, smântâna, zahărul și siropul de porumb într-o cratiță de 4 litri, aduceți la fierbere la foc mediu-mare și fierbeți timp de 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă treptat în suspensia de amidon de porumb. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare și gătiți, amestecând cu o spatulă de cauciuc, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Bateți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de cremă de brânză până se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-o pungă de congelator Ziploc de 1 galon și se scufundă punga sigilată în baia de gheață.
Lăsați să stea, adăugând mai multă gheață după cum este necesar, până la rece, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă baza de înghețată în recipientul înghețat și se rotește până devine groasă și cremoasă. Împachetați înghețata într-un recipient de depozitare, alternând-o cu straturi de cireșe și terminând cu o lingură de cireșe; nu amestecați.
Apăsați o foaie de pergament direct pe suprafață și sigilați cu un capac etanș. Congelați în cea mai rece parte a congelatorului până când este ferm, cel puțin 4 ore.