Înghețată de brânză de capră cu cireșe roșii prăjite

Înghețată de brânză de capră cu cireșe roșii prăjite
Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1447 calorii. Această rețetă servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți la îndemână sare de mare, cireșe prăjite, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Înghețată de brânză de capră cu cireșe roșii prăjite, Înghețată Prăjită Cu Smochine Și Brânză De Capră, și Brie de capră la cuptor cu cireșe prăjite Balsamic.

Instrucțiuni

1
Pentru cireșele prăjite: Preîncălziți cuptorul la 400 F. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați cireșele, zahărul și amidonul de porumb într-un vas de copt pătrat de 9 inci, aruncând pentru a amesteca. Prăjiți timp de 30 până la 45 de minute, până când sucurile sunt îngroșate și bulbucate, amestecând la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se lasă să se răcească complet, apoi se răcește la frigider. 
1
Se amestecă aproximativ 2 linguri de lapte cu amidonul de porumb într-un castron mic pentru a face o suspensie netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți brânza de capră, crema de brânză și sarea într-un castron mediu până se omogenizează. Umpleți un castron mare cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați laptele rămas, smântâna, zahărul și siropul de porumb într-o cratiță de 4 litri, aduceți la fierbere la foc mediu-mare și fierbeți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se ia de pe foc și se amestecă treptat în suspensia de amidon de porumb. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare și gătiți, amestecând cu o spatulă de cauciuc, până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Se ia de pe foc.
6
Bateți treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de cremă de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Se toarnă amestecul într-o pungă de congelator Ziploc de 1 galon și se scufundă punga sigilată în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
8
Lăsați să stea, adăugând mai multă gheață după cum este necesar, până la rece, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
9
Se toarnă baza de înghețată în recipientul înghețat și se rotește până devine groasă și cremoasă. Împachetați înghețata într-un recipient de depozitare, alternând-o cu straturi de cireșe și terminând cu o lingură de cireșe; nu amestecați.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
10
Apăsați o foaie de pergament direct pe suprafață și sigilați cu un capac etanș. Congelați în cea mai rece parte a congelatorului până când este ferm, cel puțin 4 ore.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții2
Scor De Sănătate14
Revista