Înghețată de arțar-Pecan cu chipsuri de scorțișoară

Maple-Pecan Sundaes cu chipsuri de scorțișoară este un vegetarian desert. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, iaurt grecesc de vanilie, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată de cafea și înghețată de ciocolată mexicană cu chipsuri de Tortilla cu scorțișoară-zahăr, Înghețată de arțar-Pecan cu slănină confiată, și Pecan Scorțișoară Stafide Chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Ungeți ambele părți ale tortilelor cu unt.
Combinați zahărul și scorțișoara într-un bol; presărați uniform pe ambele părți ale tortilelor.
Tăiați fiecare tortilla în 8 pene.
Așezați pene de tortilla pe o foaie mare de copt.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când sunt crocante.
Combinați iaurtul și siropul într-un bol. Lingura 1/2 cana iaurt amestec în fiecare din 4 boluri; top fiecare cu 2 lingurite nuci pecan.
Serviți fiecare cu 4 chipsuri.
Garnisiți cu mentă, dacă doriți.