Înghețată Cu Zahăr De Nucă De Cocos-Palmier

Înghețată Cu Zahăr De Nucă De Cocos-Palmier
O porție conține 1463 calorii, 15g de proteine, și 108g de grăsime. Dacă $3.56 pe portie se încadrează în bugetul dvs., înghețată de zahăr de nucă de cocos-palmier ar putea fi o uimitoare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de pandan, sare, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de Tapioca cu cremă de nucă de cocos și sirop de zahăr de palmier, Clătite Cu Banane Și Nucă De Cocos Cu Sirop De Zahăr De Palmier, și Fursecuri Cu Ciocolată Din Grâu Integral Făcute Cu Zahăr De Palmier De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu de amestecare, amestecați gălbenușurile de ou, sarea și amidonul de porumb până se omogenizează; setați partea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Încălziți laptele de cocos, smântâna grea, zahărul de palmier, zahărul brun și frunzele de pandan într-o cratiță cu fundul greu de 2 litri, la foc mediu, amestecând constant până când zahărul de palmier este complet dizolvat (aproximativ 10 minute-amestecul nu trebuie să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scoateți și aruncați frunzele de pandan și scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Turnați încet 1/2 din amestecul de smântână în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând constant. Odată ce cele două sunt bine amestecate, turnați amestecul de gălbenuș de ou-cremă înapoi în vasul de cremă și bateți pentru a combina. Puneți oala la foc mic și gătiți, amestecând continuu până când este suficient de groasă pentru a acoperi spatele unei linguri și o linie trasată prin ea cu un deget rămâne limpede, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scoateți oala de pe foc și lăsați crema să se răcească complet la temperatura camerei. (Pentru a se răci mai repede, transferați crema într-un castron mediu așezat într-un castron mare umplut cu gheață)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Puneți crema într-un aparat electric de înghețată urmând instrucțiunile producătorului. Înghețați până când se atinge textura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
7
Serviți înghețata cu așchii de nucă de cocos desicate deasupra, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista