Înghețată Cu Zahăr De Nucă De Cocos-Palmier
O porție conține 1463 calorii, 15g de proteine, și 108g de grăsime. Dacă $3.56 pe portie se încadrează în bugetul dvs., înghețată de zahăr de nucă de cocos-palmier ar putea fi o uimitoare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 2. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de pandan, sare, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de Tapioca cu cremă de nucă de cocos și sirop de zahăr de palmier, Clătite Cu Banane Și Nucă De Cocos Cu Sirop De Zahăr De Palmier, și Fursecuri Cu Ciocolată Din Grâu Integral Făcute Cu Zahăr De Palmier De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu de amestecare, amestecați gălbenușurile de ou, sarea și amidonul de porumb până se omogenizează; setați partea.
Încălziți laptele de cocos, smântâna grea, zahărul de palmier, zahărul brun și frunzele de pandan într-o cratiță cu fundul greu de 2 litri, la foc mediu, amestecând constant până când zahărul de palmier este complet dizolvat (aproximativ 10 minute-amestecul nu trebuie să fiarbă).
Scoateți și aruncați frunzele de pandan și scoateți oala de pe foc.
Turnați încet 1/2 din amestecul de smântână în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând constant. Odată ce cele două sunt bine amestecate, turnați amestecul de gălbenuș de ou-cremă înapoi în vasul de cremă și bateți pentru a combina. Puneți oala la foc mic și gătiți, amestecând continuu până când este suficient de groasă pentru a acoperi spatele unei linguri și o linie trasată prin ea cu un deget rămâne limpede, 5 până la 7 minute.
Scoateți oala de pe foc și lăsați crema să se răcească complet la temperatura camerei. (Pentru a se răci mai repede, transferați crema într-un castron mediu așezat într-un castron mare umplut cu gheață)
Puneți crema într-un aparat electric de înghețată urmând instrucțiunile producătorului. Înghețați până când se atinge textura dorită.
Serviți înghețata cu așchii de nucă de cocos desicate deasupra, dacă doriți.