Înghețată Cu Lămâie-Shortcake Cu Căpșuni
Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 352 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr, frișcă, h arkulagen-dazs five lemon all natural ice cream și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Shortcake De Căpșuni Cu Cremă De Lămâie Cu Miere, Shortcake de căpșuni la grătar cu cremă de lămâie, și Shortcake de căpșuni cu sos de smântână de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aruncați împreună primele 3 ingrediente într-un castron mare și lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute.
Între timp, procesați făina și următoarele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie 20 de secunde sau până când amestecul seamănă cu nisipul grosier.
Transferați amestecul într-un castron mare.
Bateți împreună oul și smântâna; adăugați la amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite și se formează un aluat.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 3 până la 4 ori. Bateți aluatul la o grosime de 1/2 inch folosind mâinile făinoase; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci și așezați-l, unul lângă altul, pe o tigaie cu role de jeleu ușor unsă sau tapetată cu hârtie pergament. (Runde de aluat ar trebui să atingă.)
Coaceți la 425 timp de 18 până la 23 de minute sau până devin aurii și ferme la atingere.
Ungeți blaturile cu unt topit și presărați cu 1/2 linguriță. zahăr.
Serviți shortcakes cu înghețată și amestec de căpșuni.