Înghețată Cu Fudge Fierbinte

Înghețată Cu Fudge Fierbinte
Fierbinte Fudge Sundaes este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 717 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Dacă aveți la îndemână smântână grea, cafea foarte tare, garnituri sugerate: arahide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Fudge Fierbinte, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Bourbon și fierbinte Fudge Milkshake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea la foc mediu mic topiți ciocolata și cafeaua; odată topit scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul, smântâna și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoop înghețată în servire feluri de mâncare de top cu sos și topping-uri de tine alegere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista