Înghețată Cu Caramel Sărat
Inghetata de Caramel sarata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 194 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sare de fulgi, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownie cu tigaie de ciocolată cu caramel sărat cu înghețată de caramel, Fără înghețată-producător de Caramel sărat, Bourbon, unt de nuci și înghețată cu bucăți de ciocolată, și Înghețată Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți laptele într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Încălziți la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii tigaiei (nu fierbeți).
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Adăugați treptat jumătate de lapte fierbinte la gălbenușuri, amestecând continuu. Întoarceți amestecul de gălbenuș în tigaie.
Combinați zahărul, smântâna și untul într-o cratiță mare la foc mediu; se aduce la fierbere, amestecând până se topește zahărul. Gatiti 3 minute fara a amesteca.
Se ia de pe foc; se amestecă sarea de mare. Adăugați treptat amestecul de caramel în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți tigaia la foc mic; gătiți până când un termometru înregistrează 16
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață până se răcește complet, amestecând ocazional.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Scurgeți apa cu gheață din găleata congelatorului; împachetați cu sare și gheață. Acoperiți cu prosoape de bucătărie și lăsați să stea 1 oră sau până când este ferm. Scoateți aproximativ 1/2 cană de înghețată în fiecare din cele 10 feluri de mâncare; presărați uniform cu sare de fulgi.