Înghețată Cu Banane La Grătar
Înghețată de banane la grătar necesită aproximativ 42 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 1.97 pe portie. O porție conține 777 calorii, 9g de proteine, și 48G de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ciocolată semidulce, înghețată vanillan, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Înghețată Cu Banane, Înghețată De Banane La Grătar, și Banana Split La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: frigarui din lemn, inmuiat in apa timp de cel putin 30 de minute
Preîncălziți un grătar în aer liber.
Cojiți și tăiați bananele în felii groase de 1/2 inci. Tăiați blatul de pe tortul de lire și tăiați restul în pătrate de aceeași dimensiune ca bucățile de banane.
Tăiați partea superioară și inferioară a ananasului și îndepărtați coaja din jurul părților laterale.
Tăiați ananasul în jumătate și apoi în sferturi. Tăiați miezul și tăiați din nou fiecare bucată pe lungime.
Tăiați benzile în bucăți groase de 1/2 inci. Pe o frigăruie de lemn, alternați bucăți de banană, tort de lire și ananas până când frigăruia este plină, lăsând aproximativ 2 centimetri pentru un mâner. Ar trebui să aveți 8 până la 10 frigarui. Finalizați cu o cireșă.
Ungeți cu unt topit și grătați timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte. (Alternativ, puteți prăji frigaruile timp de aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte.)
Între timp, încălziți crema într-o tigaie mică la foc mediu; nu lăsați-o să fiarbă.
Adăugați ciocolata în crema caldă.
Lăsați să stea câteva minute, apoi amestecați amestecul pentru a topi toată ciocolata. Se răcește câteva minute și se toarnă într-o sticlă de stoarcere.
Scoateți înghețata în boluri și acoperiți cu o frigăruie. Strângeți niște sos de ciocolată deasupra și serviți.