Înghețată Bezea Torte

Înghețată Bezea Torte
Înghețată bezea Torte este un fără gluten desert. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 476 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, cremă de tartru, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Cu Bezea, Cremă De Bezea Torte, și Tort de bezea cu cremă de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 121°.tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Folosind o tigaie pentru tort ca ghid, desenați două cercuri de 8 inci; inversați hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Se amestecă cireșele uscate și romul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
ROMROM
3
Se amestecă espresso și apă clocotită; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
ApăApă
4
Folosind un mixer electric, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul, apoi bateți cu viteză mare până se înțepenește. Bateți în espresso și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Întindeți amestecul de albuș de ou în 2 discuri uniforme în cercuri de pergament pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
OuăOuă
6
Coaceți timp de 1 1/2 ore, apoi opriți cuptorul și lăsați să stea în cuptor timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lasă să se răcească. Îndepărtați hârtia și așezați 1 strat de bezea într-o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
8
Scurgeți cireșele; se usucă. Se amestecă în înghețată de vanilie; se întinde în tigaie. Se acoperă cu a doua bezea; congelați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
CireșeCireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Combinați înghețata de ciocolată și nucile; se întinde pe bezea. Acoperiți cu folie de plastic; congelați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolatăînghețată De Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
NuciNuci
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Scoateți tortul din tigaie. Bateți smântâna grea și întindeți deasupra. Se pudrează cu cacao și se ornează cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
CireșeCireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista