Înger De Pui

Înger De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul înger. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 224 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, pătrunjelul, pansamentul toscan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Paste De Pui Înger, Păr De Înger Și Pui, și Crock Oală Înger Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente până se omogenizează; se toarnă peste pui în aragaz lent. Gatiti la 4 pana la 5 ore (sau la 2 pana la 3 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se servește acoperit cu amestec de pui; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista