Încălcarea puiului
Chicken Rundown necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 85 de cenți per porție . Acest fel principal are 166 de calorii , 16 g de proteine și 10 g de grăsimi per porție. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, smântână groasă, scotch bonet chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor din America Centrală. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crockpot Caju Chicken , Spicy Coconut Chicken Curry și Curried Cracker-Coated Chicken .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați puiul, usturoiul, cimbrul, ceapa, ghimbirul și chile.
Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți, amestecând din când în când, până se rumenește, aproximativ 4 minute.
Adăugați marinada rezervată și gătiți încă 1 minut.
Adăugați laptele de cocos, smântâna și coriandru și reduceți focul. Se fierbe timp de 6 până la 8 minute.