Încă O Altă Salată De Ton/Paste.......(Salata de ton mamei)

Încă O Altă Salată De Ton/Paste.......(Salata de ton mamei)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați încă o salată de ton/paste.......(Salata de ton mamei) o încercare. Această rețetă face 2 porții cu 1198 calorii, 39G de proteine, și 95g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 19 fani. Mergeți la magazin și ridicați ou fiert tare, ardei gras, paste cu coajă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Rețete similare includ Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți, Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată Antipasto Tunan mediteranean, și Salată De Paste Cu Ton.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista