Împletitură Tricoloră
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, panglica tricoloră ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un cuplu de oameni plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți melasă, făină, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Tricoloră, Salată Tricoloră, și Salată Tricoloră Tocată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați unt, miere, sare și 2-1/3 căni de făină; bate 2 minute. Împărțiți uniform între trei boluri.
La primul castron, amestecați suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat rigid.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați deoparte.
Adăugați germeni de grâu și melasă în al doilea bol. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină de grâu pentru a face un aluat rigid.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați deoparte.
Adăugați cacao și melasă în al treilea bol. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină de secară pentru a face un aluat rigid.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperire.
Lăsați toate cele trei boluri să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluaturi în jos; împărțiți fiecare în jumătate. Formați fiecare porțiune într-un 15-in. frânghie.
Așezați o frânghie din fiecare aluat pe o foaie de copt unsă și împletitură;sigilați capetele. Repetați cu frânghiile rămase.
Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute. Bateți albușul de ou și apa; periați peste împletituri.
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ferrari Perle. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.