Împletitură De Mic Dejun De Vacanță

Împletitură De Mic Dejun De Vacanță
Nevoie de o mic dejun vegetarian lacto ovo? Panglica de mic dejun de vacanță ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de coajă de portocală, făină, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Panglica De Vacanță, Panglica De Vacanță, și Panglica De Pâine De Vacanță.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați laptele, zahărul, untul, ouăle, sarea, coaja de portocală, cardamomul, buzduganul și 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
BuzduganBuzdugan
LapteLapte
SareSare
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Între timp, pentru umplere, într-un castron mic, combinați untul, zahărul, extractul și coaja de portocală; pus deoparte. Aruncați fructele și migdalele cu făină; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MigdaleMigdale
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FructeFructe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Rulați într-un 30-in. x 9-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Răspândiți umplutura până la 1/2 in. de margini; se presara cu amestec de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FructeFructe
9
Rolați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă; ciupiți cusătura pentru a sigila. Cu un cuțit ascuțit, tăiați rola pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
10
Așezați pe o foaie de copt unsă; răsuciți ușor frânghiile împreună cu partea tăiată în sus. Bobina într-un cerc; tuck se termină sub. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Se coace la 325 de minute pentru 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți din tigaie într-o grătar pentru a se răci. Într-un castron mic, combinați ingredientele cu unt de portocale. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
TigaieTigaie
13
Se servește cu tort de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista