Nevoie de o mic dejun vegetarian lacto ovo? Panglica de mic dejun de vacanță ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de coajă de portocală, făină, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Panglica De Vacanță, Panglica De Vacanță, și Panglica De Pâine De Vacanță.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați laptele, zahărul, untul, ouăle, sarea, coaja de portocală, cardamomul, buzduganul și 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Buzdugan
Lapte
Sare
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Între timp, pentru umplere, într-un castron mic, combinați untul, zahărul, extractul și coaja de portocală; pus deoparte. Aruncați fructele și migdalele cu făină; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Migdale
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Fructe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
7
Rulați într-un 30-in. x 9-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
8
Răspândiți umplutura până la 1/2 in. de margini; se presara cu amestec de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fructe
9
Rolați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă; ciupiți cusătura pentru a sigila. Cu un cuțit ascuțit, tăiați rola pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
10
Așezați pe o foaie de copt unsă; răsuciți ușor frânghiile împreună cu partea tăiată în sus. Bobina într-un cerc; tuck se termină sub. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Se coace la 325 de minute pentru 30-35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți din tigaie într-o grătar pentru a se răci. Într-un castron mic, combinați ingredientele cu unt de portocale. Se dă la frigider până la servire.