Împletitură de mere-Brie cu migdale
Apple a-Brie panglica cu migdale ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 165 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână margarină, brânză brie, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Împletitură de curcan, afine și Brie semilună, Brie cu migdale, și Risotto de conopidă cu Brie și migdale.
Instrucțiuni
Dezghețați aluatul în frigider 12 ore.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați mere; saut 10 minute.
Adăugați 1/4 cană zahăr brun; gatiti 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă migdalele.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 15 x 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Întindeți amestecul de mere pe lungime în centrul aluatului.
Scoateți coaja din brânză; cub. Aranjați brânza deasupra amestecului de mere. Faceți tăieturi diagonale, la o distanță de 1 1/2 inci, pe părțile opuse ale umpluturii până la 1/2 inch de umplere. Îndoiți benzile alternativ peste umplerea din fiecare parte, suprapunându-se într-un unghi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de 1 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 1/4 cană de zahăr brun și făină într-un castron mediu; tăiați în 1 lingură de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până se combină.
Se presară deasupra pâinii.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până devin aurii.