Ingredientul Secret (piper negru): Cacio e Pepe Multigrain cu rucola
Dacă 96 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ingredientul Secret (piper negru): Cacio e Pepe Multigrain cu rucola ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 599 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 97 de fani. Dacă aveți mână plină rucola pentru bebeluși, brânză Pecorino romano grosieră, spaghete multigrain și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Paste cu brânză și piper (cacio e Pepe), Cacio e Pepe, și Cacio e Pepe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti spaghetele intr-o oala cu apa clocotita sarata pana la dente. Rezervați 1 cană de apă pentru paste înainte de scurgere. Măcinați boabele de piper într-o râșniță de condimente sau râșniță de cafea.
Puneți vasul gol pentru paste la foc mic. Când este uscat, adăugați ardeiul în oala caldă și prăjiți timp de 15 secunde.
Adăugați untul, jumătate din apa de paste și pastele. Se acoperă cu cea mai mare parte a brânzei și rucola. Aruncați pentru a combina și adăugați restul de apă pentru paste, dacă este necesar, pentru a crea mai mult sos. Se acoperă cu brânza rămasă și se servește ca cină în sine, sau pe partea de friptură simplă feliată sau creveți jumbo prăjiți.