Împletitură De Brânză Cremă De Caise

Împletitură De Brânză Cremă De Caise
Panglica de brânză cremă de caise este o vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 1439 calorii, 33g de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr granulat, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cremă De Brânză Împletitură Daneză, Împletitură De Mere Și Cremă De Brânză, și Dovleac Cremă De Brânză Crescent Braid.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti aluatul, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; rece. Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă amestecul de smântână și 2 ouă. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Se amestecă treptat făina în amestecul de smântână (aluatul va fi moale și lipicios). Acoperiți aluatul; se răcește 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
3
Pentru a pregăti umplutura, combinați conservele și următoarele 4 ingrediente (conserve prin 1 ou) într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Împărțiți aluatul în 4 porții egale. Întoarceți fiecare porție pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 sau 5 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Rulați fiecare porțiune într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Întindeți o pătrime din umplutură peste fiecare porție, lăsând o margine de 1/2 inch. Pornind de la o parte lungă, rola cu grijă fiecare porțiune jeleu rola de moda; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
JeleuJeleu
RolaRola
7
Așezați 2 pâini pe fiecare dintre cele 2 foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Tăiați 4 (1/4 inch adâncime)"X" în partea de sus a fiecărei pâini cu foarfece. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 25 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
9
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați 1 foaie de copt în cuptor (acoperiți pâinile rămase pentru a nu se usca).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Repetați procedura cu pâinile rămase. Se răcește ușor pâinile.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, laptele și 1 linguriță de vanilie, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Stropiți pâini calde cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista