Împletituri De Brânză Cremă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați împletiturile de brânză cremă. Această rețetă servește 4. O porție conține 939 calorii, 19g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, glazură de zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Afine ' n cremă împletituri daneze, Împletituri De Brânză Cheddar, și Împletituri De Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți primele 4 ingrediente într-o cratiță, amestecând ocazional, până când untul se topește. Se răcește la 105 la 11
Combinați drojdia și apa caldă într-un vas mare de amestecare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă amestecul de smântână și ouăle; se amestecă treptat făina (aluatul va fi moale). Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Împărțiți aluatul în sferturi. Întoarceți fiecare porție pe o suprafață puternic făinată și frământați de 4 sau 5 ori.
Rulați fiecare porție într - un dreptunghi de 12 x 8 inci și întindeți fiecare dreptunghi cu o pătrime de umplutură de brânză cremă, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor. Rulați cu grijă, începând de la o parte lungă; apăsați cusătura și pliați capetele sub pentru a sigila.
Așezați, cu cusătura în jos, pe foi de copt ușor unse.
Tăiați 6 X-uri la distanță egală deasupra fiecărei pâini; acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, aproximativ 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 375 timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Stropiți pâini calde cu glazură de zahăr pudră.