Împletituri Cu Unt De Arahide
Impletituri unt de arahide este un vegetarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt de arahide, făină, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Împletituri Cu Unt De Zmeură, Împletituri Cu Unt De Scorțișoară, și Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați laptele, zahărul, untul, sarea, ouăle și 2 căni de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Împărțiți fiecare porție în treimi.
Rulați fiecare porție într-un 16-in. x 3-1 / 2-în. dreptunghi. Într-un castron mic, bateți untul de arahide și untul până se omogenizează.
Întindeți treimea centrală a fiecărui dreptunghi. Îndoiți aluatul pe lungime peste umplutură; ciupiți cusătura și se termină pentru a sigila.
Așezați trei benzi cu cusătura în jos pe o foaie de copt unsă; împletiți ușor. Pinch se termină pentru a sigila și tuck se termină sub. Repetați cu benzile rămase. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se coace la 350 la 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
Stropiți cu glazură, dacă doriți.