Împachetări Picante De Salată De Pui Szechuan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să încercați salata de pui Szechuan picant. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 141 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână morcovi, cayenne, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Împachetări cu salată de pui precum P. F. Changs-împachetările cu salată sunt delicioase și un aperitiv unic de care se bucură mulți oameni, Împachetări Picante De Salată De Pui, și Împachetări Picante De Salată De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți puiul dezosat în jumătate. Dacă este prea gros, bateți pentru a face mai subțire.
Într-un castron mediu, amestecați ridiche, morcovi, muguri de fasole și scallions.
Într-un castron mic, amestecați împreună cinci condimente, cayenne, sare și piper. Condimentați ușor pieptul de pui cu frecare.
Într-o tigaie mare la foc mare, adăugați uleiul de struguri. Odată fierbinte, căutați pieptul de pui timp de 4 minute pe fiecare parte.
Adăugați untul și lămâia în tigaie și ungeți puiul încă un minut.
Scoateți puiul într-un platou pentru a lăsa să se răcească. Odată răcit, tăiați sau tocați puiul.
Așezați o lingură din amestecul de legume și puiul mărunțit pe fiecare frunză de salată.
Se rulează și se servește.