Împachetări De Pui La Grătar Grecesc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați să încercați pui la grătar grecesc. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 32 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de salată romaine, brânză feta, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până hummus ai putea urma acest curs principal cu Desert Hummus ca desert. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Împachetări Grecești La Grătar, Pui Grecesc, și Împachetări De Pui În Stil Grecesc.
Instrucțiuni
Combinați puiul și pansamentul de 1/2 cană într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigiliu sac; marinat în frigider cel puțin 2 ore, de cotitură sac ocazional.
. În timp ce puiul marinează, combinați anghinarea și restul de 1/4 cană de pansament într-un castron mic; acoperiți și refrigerați.
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele. Aplatizați jumătățile de ardei cu palma mâinii.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Puneți jumătățile de pui și piper pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Gatiti puiul 5-6 minute pe fiecare parte sau pana cand se face. Gatiti jumatatile de piper, pielea in jos, 10 pana la 11 minute sau pana se carbonizeaza. Aruncați piei carbonizate. Feliați puiul și ardeiul gras în fâșii.
Adăugați salată, roșii și ceapă în amestecul de anghinare; aruncați ușor.
Întindeți 2 linguri de hummus peste fiecare tortilă; aranjați puiul și ardeiul gras uniform peste hummus. Se acoperă uniform cu amestec de anghinare; se presară uniform cu brânză feta. Ori de sus și de jos a fiecărei tortilla spre centru; roll up burrito-stil (wrap va fi plin). Asigurați-vă cu murături din lemn, dacă este necesar.