Împachetări de creveți și chiftele de porc cu sos de scufundare vietnamez

Împachetări de creveți și chiftele de porc cu sos de scufundare vietnamez
Nevoie de o garnitură fără lactate? Învelișurile de creveți și chiftele de porc cu sos de scufundare vietnamez ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 228 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Un amestec de creveți, chiftele, sos de pește vietnamez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui vietnamez de chiftele cu sos de scufundare, Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez, și Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți sos: într-un castron, amestecați toate ingredientele până se dizolvă zahărul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Faceți chiftele: într-un castron mare, combinați albușul de ou, ceapa, coriandrul, ghimbirul, piperul, sarea și varza. Se amestecă în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ChifteleChiftele
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
VarzăVarză
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
PiperPiper
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați creveți și carne de porc, despărțindu-vă cu degetele și amestecați bine cu mâinile. Se răcește până când amestecul este suficient de ferm pentru a se forma, aproximativ 15 minute. Cu mâinile ude, rotiți amestecul de carne în 1 1/2-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
4
Încălziți uleiul într-un 12-in greu. tigaie (de preferință antiaderentă) la foc mediu-mare. Gatiti chiftelele pana se rumenesc bine peste tot, intorcand dupa cum este necesar, 8-10 minute in total. Cu o lingură cu fante, transferați chiftelele pe prosoape de hârtie, apoi pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Se servește cu frunze de salată, sos de scufundare și daikon și morcov.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Sos De ScufundareSos De Scufundare
MorcovMorcov
Ridiche DaikonRidiche Daikon
6
Stăpânirea chiftelelor. Sună rustic, dar sunt lucruri delicate care suferă de manipulare excesivă. Iată sfaturi pentru a le face să iasă corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
7
Amestecare: începeți întotdeauna prin a amesteca firimiturile de pâine (care împiedică chiftelele să devină dure), orice lichide și condimenteapoi adăugați carnea. Opriți-vă când amestecul pare uniform amestecat; nu-l suprasolicitați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ChifteleChiftele
CarneCarne
8
Formare: umeziți-vă mâinile cu apă rece pentru a împiedica amestecul de carne să se lipească în timp ce îl rotiți în bile. Dacă este încă lipicios, lăsați-l să stea câteva minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
RolaRola
9
Rumenire: o crustă bună ajută chiftelele să-și păstreze formaimportant dacă vor fierbe într-un sos gros. Dacă intenționați să le mâncați singure sau să le adăugați în bulion, totuși, o tigaie ușoară va face trucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Ingrediente

6creveți și cu veneSOS DE SCUFUNDARESOS DE SCUFUNDARE1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș201 litru de lapte integral, la temperatura camereiDespre frunzele de salată de unt (de la 2 capete)Despre frunzele de salată de unt (de la 2 capete)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov mărunțit fin, de preferință mărunțit cu o mandolinămorcov mărunțit fin, de preferință mărunțit cu o mandolină23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoriandru tocatcoriandru tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilridiche daikon mărunțită fin, de preferință mărunțită cu o mandolinăridiche daikon mărunțită fin, de preferință mărunțită cu o mandolină1lingura. otet de vin rosuou alb, ușor bătutou alb, ușor bătut12 lingurițe de pudră de usturoiSos de pește thailandez sau vietnamez (Nam pla sau nuoc mam)Sos de pește thailandez sau vietnamez (Nam pla sau nuoc mam)12 lingurițe de pudră de usturoighimbir proaspăt rasghimbir proaspăt ras2ceapă verde, tocatăceapă verde, tocată1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc măcinatăcarne de porc măcinată1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare12 lingurițe de pudră de usturoisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie6creveți și cu veneChifteleChiftele1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvarză napa tocată măruntvarză napa tocată mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpanko (pesmet în stil japonez)panko (pesmet în stil japonez)2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți decojiți, deveinați, cozile îndepărtate, tocate măruntcreveți decojiți, deveinați, cozile îndepărtate, tocate mărunt1Oreos dublu umplutSos de chili roșu SrirachaSos de chili roșu Sriracha23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de orez nesezonatoțet de orez nesezonat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente6creveți și cu veneServireServire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista