Împachetări de creveți și chiftele de porc cu sos de scufundare vietnamez
Nevoie de o garnitură fără lactate? Învelișurile de creveți și chiftele de porc cu sos de scufundare vietnamez ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 228 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Un amestec de creveți, chiftele, sos de pește vietnamez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui vietnamez de chiftele cu sos de scufundare, Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez, și Orez de creveți-rulouri de hârtie cu sos de scufundare vietnamez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți sos: într-un castron, amestecați toate ingredientele până se dizolvă zahărul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Faceți chiftele: într-un castron mare, combinați albușul de ou, ceapa, coriandrul, ghimbirul, piperul, sarea și varza. Se amestecă în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Chiftele
1 Kg Tortillas De Maíz
Varză
Ghimbir
Ceapă
Piper
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați creveți și carne de porc, despărțindu-vă cu degetele și amestecați bine cu mâinile. Se răcește până când amestecul este suficient de ferm pentru a se forma, aproximativ 15 minute. Cu mâinile ude, rotiți amestecul de carne în 1 1/2-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Carne
Carne De Porc
Rola
4
Încălziți uleiul într-un 12-in greu. tigaie (de preferință antiaderentă) la foc mediu-mare. Gatiti chiftelele pana se rumenesc bine peste tot, intorcand dupa cum este necesar, 8-10 minute in total. Cu o lingură cu fante, transferați chiftelele pe prosoape de hârtie, apoi pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
5
Se servește cu frunze de salată, sos de scufundare și daikon și morcov.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Sos De Scufundare
Morcov
Ridiche Daikon
6
Stăpânirea chiftelelor. Sună rustic, dar sunt lucruri delicate care suferă de manipulare excesivă. Iată sfaturi pentru a le face să iasă corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
7
Amestecare: începeți întotdeauna prin a amesteca firimiturile de pâine (care împiedică chiftelele să devină dure), orice lichide și condimenteapoi adăugați carnea. Opriți-vă când amestecul pare uniform amestecat; nu-l suprasolicitați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Chiftele
Carne
8
Formare: umeziți-vă mâinile cu apă rece pentru a împiedica amestecul de carne să se lipească în timp ce îl rotiți în bile. Dacă este încă lipicios, lăsați-l să stea câteva minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne
Rola
9
Rumenire: o crustă bună ajută chiftelele să-și păstreze formaimportant dacă vor fierbe într-un sos gros. Dacă intenționați să le mâncați singure sau să le adăugați în bulion, totuși, o tigaie ușoară va face trucul.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.