Zăpadă Zmeură Gelatină Mucegai

Mucegaiul de gelatină de zmeură cu zăpadă necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, gelatină de zmeură, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mucegai De Gelatină Cu Mere-Zmeură, Formă De Gelatină Fructată, și Mucegai De Gelatină De Caise.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, presărați gelatină fără aromă peste apă rece; lăsați să stea 1 minut. Într-o cratiță mică, combinați jumătate și jumătate și zahăr. Gatiti si amestecati doar pana cand amestecul ajunge la foc mic.
Se ia de pe foc; se amestecă în gelatină până se dizolvă.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Îndoiți amestecul de gelatină. Se amestecă vanilia.
Se toarnă într-o matriță cu 6 căni acoperită cu spray de gătit. Dați-l la frigider până când este setat, dar nu ferm, aproximativ 45 de minute.
Într-un castron mic, dizolvați gelatina de zmeură în apă clocotită. Se amestecă zmeura până se omogenizează. Îndepărtați cu grijă stratul de brânză cremă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Desfaceți pe o farfurie de servire; garnisiți cu fructe de pădure proaspete, dacă doriți.