Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: supă de varză, fasole albă și cârnați

Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: supă de varză, fasole albă și cârnați
Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: supa de varză, fasole albă și cârnați este o fără gluten și fără lactate supă. Această rețetă servește 12 și costă 1,25 USD pe porție. O porție conține 236 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de cârnați, ulei de măsline, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cavolo Nero Consistent, Fasole Borlotti Și Supă De Slănină Afumată, Cavolo Nero Kale, și Cavolo Nero Kale Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut saut sausage maruntita in ulei pana se rumeneste, si rezerva. Sautați ceapa și usturoiul până devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Adăugați la bulionul de pui într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați vinul și gătiți până când alcoolul s-a evaporat, apoi adăugați cimbru și kale. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
KaleKale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați cârnații fierți și fasolea și fierbeți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5
Gust
6
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
7
adaugă note notele mele
8
editează notele mele
9
făcut
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista