Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: supă de varză, fasole albă și cârnați
Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, e Salsicce: supa de varză, fasole albă și cârnați este o fără gluten și fără lactate supă. Această rețetă servește 12 și costă 1,25 USD pe porție. O porție conține 236 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de cârnați, ulei de măsline, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cavolo Nero Consistent, Fasole Borlotti Și Supă De Slănină Afumată, Cavolo Nero Kale, și Cavolo Nero Kale Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut saut sausage maruntita in ulei pana se rumeneste, si rezerva. Sautați ceapa și usturoiul până devin translucide.
Adăugați la bulionul de pui într-o oală mare.
Adăugați vinul și gătiți până când alcoolul s-a evaporat, apoi adăugați cimbru și kale. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe timp de 15 minute.
Adăugați cârnații fierți și fasolea și fierbeți încă 15 minute.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA