Zuccotto
Nevoie de un garnitură fără gluten? Zuccotto ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți frișcă, pudră de cacao, ciocolată dulce-amară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Zuccotto, Zuccotto, și Zuccotto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați un bol de 1 1/2 litru cu spray de gătit antiaderent. Aliniați vasul cu folie de plastic.
Tăiați tortul de lire în cruce în felii groase de 1/3 inci.
Tăiați fiecare felie în diagonală în jumătate, formând 2 triunghiuri. Aliniați fundul și părțile laterale ale bolului pregătit cu triunghiurile tortului.
Ungeți o parte din coniac peste triunghiurile tortului căptușind vasul. Rezervați triunghiurile suplimentare.
Amestecați ciocolata într-un bol mare de metal așezat peste o cratiță cu apă fierbinte până când ciocolata se topește. Lăsați ciocolata să se răcească ușor. Folosind un mixer electric, bateți 1 cană de smântână într-un alt bol mare până când este groasă și pufoasă. Îndoiți 1/4 din frisca în ciocolată. Îndoiți jumătate din frișca rămasă în amestecul de ciocolată. Îndoiți frișca rămasă.
Întindeți crema de ciocolată peste tort, acoperind complet și creând o fântână în centru. Acoperiți și refrigerați dacă nu asamblați tortul imediat.
Într-un alt castron mare curat, adăugați restul de 1 cană de cremă și extract de migdale. Folosind un mixer electric cu bătătoare curate, bateți la viteză medie și adăugați treptat zahărul pudră. Bateți până se formează vârfuri ferme. Îndoiți nucile. Puneți amestecul de cremă în centrul puțului umpluturii.
Ungeți feliile de tort rămase cu coniac și aranjați-le, cu coniac în jos, peste tort, acoperind complet umplutura și tundând pentru a se potrivi, dacă este necesar. Acoperiți tortul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Inversați tortul pe un platou.
Scoateți vasul și folia de plastic. Cerneti pudra de cacao si serviti.