Zucchini și pâine de măsline
Această rețetă face 6 porții cu 336 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de măsline, ulei de măsline plus extra, aluat de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Plată De Măsline-Rozmarin, Halloumi - umplute cu ulei de măsline Flatbread, și Pâine plată de măsline și legume prăjite.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți aluatul într-un cerc de 12 inci. Cu o perie de patiserie, periați 1 lingură de ulei peste aluat. Folosind dinții unei furculițe, înțepați aluatul peste tot. Aranjați feliile de dovlecel într-un singur strat deasupra aluatului.
Stropiți dovleceii cu ulei.
Coaceți aluatul timp de 18 până la 20 de minute până când marginile încep să se rumenească.
Scoateți pâinea din cuptor, presărați cu 1 lingură de oregano, brânzeturile și măslinele.
Coaceți timp de 5 până la 7 minute până când brânzeturile sunt topite și bulbucate.
Presărați pâinea plată cu oregano rămas, tăiați-o în pene și serviți.