Zucchini și morcov o Scapece
Zucchini și morcov o Scapece necesită în jur 8 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 168 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, frunze de busuioc, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare includ Zucchini și morcov o Scapece, Zucchine "a scapece "(dovlecei prăjiți Piquant), și Legume marinate: verdeață în Scapece.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 1/3 cană de ulei într-o tigaie mare mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați dovleceii și prăjiți până devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Folosind o lingură pliată, transferați dovleceii prăjiți într-un vas de copt.
Se presară generos cu sare și piper.
Presărați jumătate din usturoi, busuioc și frunze de mentă peste dovlecel.
Adăugați uleiul rămas în tigaie.
Adăugați morcovii în uleiul încins și sotati până devin aurii, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură pliată, transferați morcovii prăjiți în vasul de dovlecei.
Se presară generos cu sare și piper.
Presărați usturoiul rămas, busuiocul și frunzele de mentă.
Stropiți oțetul peste amestecul de legume și aruncați ușor pentru a acoperi. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și marinați la frigider peste noapte. Lăsați legumele să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
Transferați scapece pe un platou.
Serviți cu pâine, pește sau pui.