Zucchini-și-Feta Gratin
Zucchini-și-Feta Gratin este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 136 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de mentă, piper, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Zucchini e Pomodori Gratinati (dovlecei si rosii gratinate), Dovlecel și Feta gratinat, și Gratin de conopidă cu roșii, capere și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați orezul și 1/2 cană de brânză feta într-un castron și apăsați într-un vas de quiche de 10 inci sau o farfurie de plăcintă acoperită cu spray de gătit. Aburiti feliile de dovlecel, acoperite, timp de 5 minute. Apăsați ușor dovleceii între prosoape de hârtie până când abia se umezesc.
Combinați dovleceii, 1/2 cană de brânză feta, sare și piper într-un castron mediu și aranjați amestecul de dovlecei uniform peste orez.
Combinați fulgi de mentă, nucșoară și ouă și amestecați bine cu un tel.
Se toarnă peste amestecul de dovlecei.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute.