Zucchini și fasole de soia se amestecă prăji
Zucchini și fasole de soia se amestecă prăji este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 163 calorii. Dacă aveți flori de conopidă, ceapă, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Thai creveți Se amestecă prăji cu dovlecei, Se Amestecă Tăiței De Dovlecei Prăjiți (Ușor + Paleo), și Pui și Broccoli se amestecă.
Instrucțiuni
Combinați broccoli, conopidă, edamame, morcovi și apă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți cu folie de plastic și cuptor cu microunde timp de 1 minut până când legumele sunt fragede. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; adăugați ceapa. Gatiti si amestecati pana cand ceapa se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute.
Amestecați broccoli fierte, conopidă, edamame, morcovi, dovlecei, ciuperci și usturoi în tigaie; gătiți și amestecați până când legumele sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Se amestecă sosul teriyaki cu sodiu redus și nectarul de agave; gătiți încă 5 minute.